Tisztelt Látogató!

A honlap használatával kapcsolatban felhívjuk figyelmét néhány fontos tudnivalóra.

Az Alfa Önkéntes Nyugdíjpénztár weboldalain megjelenő adatok és információk kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak.
A weboldalon található minden képi és szöveges tartalom, azok elrendezése és az egyes adatbázisok szerzői jogi, illetőleg védelem alatt állnak. Azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben, az Alfa Önkéntes Nyugdíjpénztár erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Amikor Ön az Alfa Önkéntes Nyugdíjpénztár honlapjával ismerkedik, eközben lehetséges, hogy személyes adatait is átadja számunkra.

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan megjelennek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen a hatályos jogszabályok tartalmi és formai követelményeinek. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője az Alfa Önkéntes Nyugdíjpénztár, illetve online értékesítési felületek használata során az Alfa VIG Pénztárszolgáltató Zrt.