Aegon: új a tulajdonos, a minőség változatlan

Az Aegon Magyarország cégcsoport a jövőben a Vienna Insurance Group (VIG) tagjaként folytatja munkáját a szükséges hatósági engedélyek megszerzését követően. Erre várhatóan 2021 második felében kerül sor.

A tranzakció ügyfeleinket nem érinti, teendőjük nincs.
A nyugdíjmegtakarításuk továbbra is biztonságban van, csak a név változik, a profizmus, a lelkesedés, és a szakértői csapat változatlan!

Az Aegon-csoport tulajdonosváltása nem eredményez semmilyen azonnali változást a Pénztár működésében, termékeinkben és kötelezettségeinkben. Az ilyen tranzakciók egyik iparágban, például a bankok- vagy a közüzemi szolgáltatók esetében sem befolyásolják semmilyen módon az igénybe vehető szolgáltatások körét és az ügyfelek kiszolgálását.

Ahogy a pénzintézetek adásvétele esetében is változatlan a számlavezetés és a betétek kezelése, csak a név változik, ez történik a jelenlegi esetben is: az Aegon Önkéntes Nyugdíjpénztár változatlan feltételekkel kezeli az eddigi megtakarításokat és a további befizetéseket a megszokott módokon lehet belépni Pénztárunkba, mindössze, várhatóan 2021 második felében, a név változik meg, amelyről idejében tájékoztatjuk ügyfeleinket. Minden szerződés változatlanul érvényes.

A tranzakció ügyfeleinket semmilyen módon nem érinti, teendőjük ezzel kapcsolatban nincs.

  • A korábban kötött szerződések változatlanul élnek tovább.
  • Szolgáltatásaink továbbra is az eddigi feltételekkel érhetőek el.
  • Bármiféle igény, kérdés esetén a megszokott ügyfélkiszolgálási csatornáinkon állunk rendelkezésre.

Az Aegon Magyarország küldetése továbbra is az, hogy szakértelmével és szolgáltatásaival kiszámíthatóságot, pénzügyi biztonságot nyújtson a magyar embereknek, a családoknak. A Vienna Insurance Group (VIG) olyan vállalat, amelyre érvényesek az Európai Unió biztosítótársaságokra vonatkozó tőkemegfelelési szabályai. A kötelezettségei teljesítésének képességét az Európai Unió szabályozói rendszeresen ellenőrzik. A Vienna Biztosítási Csoport az egyik legnagyobb jegyzett nemzetközi biztosító cégcsoport Közép- és Kelet-Európában. A bécsi székhelyű csoport 30 országban 50 vállalaton keresztül hosszú évek óta folytat biztosítási tevékenységet.

A Vienna Biztosítási Csoport egy nagy múltú, stabil, tőkeerős globális vállalat. Komoly összeget különített el az akvizícióra, ezzel is mutatva elköteleződését a kelet-európai (beleértve a magyar) piacokon. Hosszú távú tervei vannak, így az Ön megtakarítása továbbra is jó kezekben van nálunk.