Növelje idei befizetését, hogy magasabb adó-visszatérítést igényelhessen!1

Idén is lehetősége van akár 150 000 Ft-ot visszaigényelnie adójából1 és ezzel az összeggel tovább növelnie nyugdíj-megtakarítását.

Befizetésével most 100 000 Ft-ot nyerhet!

Ha 2023. november 1. és december 31. között befizet legalább 50 000 Ft egyéni tagdíjat, részt vesz sorsolásunkon, ahol Ön lehet az egyik szerencsés, akinek 100 000 Ft-ot jóváírunk önkéntes nyugdíjpénztári számláján!

Minél többet fizet, annál nagyobb a nyerési esély: 50 000 Ft-onként automatikusan újra bekerül a sorsolási adatbázisba.

Fizessen kényelmesen bankkártyájával ›     Számolja ki várható megtakarítását ›

Még nem tagunk? Alapozza meg most nyugdíjas éveit!

Válassza az államilag támogatott1 önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítást, ami rugalmas befizetési lehetőségekkel segít Önnek megteremteni az anyagi biztonságot időskorára!

Befektetek a jövőmbe
Alfa ikon Még nem tagunk? Alapozza meg most nyugdíjas éveit! kép

Az akció feltételei:

  • az Alfa Önkéntes Nyugdíjpénztárnál vezetett nyugdíjpénztári számlájára 2023.11.01. és 2023.12.31. között legalább 50 000 Ft egyéni tagdíjbefizetést teljesít,
  • a sorsolás időpontjában élő önkéntes nyugdíjpénztári tagsági jogviszonnyal rendelkezik,
  • a sorsolás időpontjáig nem nyújt be szolgáltatási igényt,
  • a befizetésnek legkésőbb 2023. december 31-ig meg kell érkeznie az Alfa Önkéntes nyugdíjpénztári számlára. Ehhez több napra is szükség lehet: átutalás 1, csekk és bankkártyás fizetés esetén 2-3 munkanap.

A tájékoztatás nem teljes körű, a nyereményakció részletes szabályzata elérhető ide kattintva >>

A nyeremény sorsolásának tervezett időpontja: 2024. március 21. 14 óra


* Egyéni és a vállalati befizetések (munkáltatói hozzájárulás, támogatói adomány) után 20%-os adó-visszatérítést igényelhet, évi legfeljebb 150 000 forintig, amelyet az egyéni megtakarítási számláján írunk jóvá. A maximális adó-visszatérítést 750 000 Ft-os önkéntes pénztári befizetéssel (egyéni és vállalati összesen) érheti el.
FONTOS: az adó-visszatérítés csak az adott évben megfizetett összevont adóalapjának személyi jövedelemadója erejéig lehetséges.
Más megtakarításai után is járhat adó-visszatérítés, ebben az esetben a következő szabályokra figyeljen:
– Önkéntes pénztári (nyugdíj-, egészség- és önsegélyező pénztári együttesen) befizetések után évente összesen legfeljebb 150 000 forint lehet az adó-visszatérítés összege.
– Önkéntes pénztári, nyugdíj-előtakarékossági és nyugdíjbiztosítási befizetések után évente összesen legfeljebb 280 000 forint lehet az adó-visszatérítés összege.
A befizetésnek 2023. december 29-ig meg kell érkeznie a Pénztár számlájára ahhoz, hogy erre az évre járjon az adó-visszatérítés. Tehát nem az számít, hogy mikor adja fel a csekket, indítja el az átutalást vagy a bankkártyás fizetést, hanem hogy mikor érkezik be Pénztárunkhoz a befizetés (a pénzforgalom lebonyolításáról szóló 35/2017 (XII. 14) MNB rendelet 12. § alapján).